Час роботи
Пн-Пт з 9 до 17 Сб з 10 до 15
Наша адреса
м. Одеса, вул. Агрономічна, буд.6
×
Получить консультацию
Закажи бесплатный звонок, получи консультацию профессионалов

Гібридні інвертори для СЕС PowMr

Наша компанія розширює свою пропозицію в сегменті компонентів для побудови СЕС – у продаж надійшли гібридні інвертори PowMr. Ми пропонуємо дві найоптимальніші на сьогодні моделі.

 

PowMr POW-HVM3.2H-24V-N – це однофазний гібридний інвертор для автономного або безперебійного електропостачання під АКБ з номінальною напругою 24В, потужність навантаження до 3000Вт, струм заряду – до 80А, напруга масиву сонячних батарей – до 400 В, потужність масиву сонячних батарей – до 3000 Вт, вбудований MPPT контролер, підтримка АКБ типів – AGM, GEL, LiFePO4, Li-ion, вибір пріоритетів живлення навантаження та заряджання АКБ. За допомогою даної моделі можна забезпечити живлення малопотужної побутової техніки, ПК та серверів, телекомунікаційного обладнання.

 

PowMr POW-HVM6.2M-48V-N – це також однофазний гібридний інвертор для автономного або безперебійного електропостачання під АКБ з номінальною напругою 48В, потужність навантаження до 6000Вт, струм заряду – до 120А, напруга масиву сонячних батарей – до 500 В, потужність масиву сонячних батарей – до 6500 Вт, вбудований MPPT контролер, підтримка АКБ типів – AGM, GEL, LiFePO4, Li-ion, вибір пріоритетів живлення навантаження та зарядки АКБ, можливість віддачі надлишку енергії, що виробляється, у зовнішню мережу. За допомогою даної моделі можна також забезпечити живлення побутової техніки, ПК та серверів, телекомунікаційного обладнання, плюс забезпечити живленням невеликий приватний будинок або офіс.

 

Інвертори оснащені захистами від переполюсування АКБ, перегріву, КЗ та перевантаження по виходу. Всі перемикання при зникненні або появі зовнішньої мережі відбуваються автоматично без шкоди для живлення навантаження. Інвертор сертифікований для продажу в країнах ЄС (сертифікація CE).

 

Один з запропонованих виробником варіант пріоритету живлення навантаження цікавий тим, що в сонячний період дозволяє заощадити споживання від РЕМу і за певних умов навіть взагалі нічого не споживати від РЕМу якийсь період, тобто купуючи пропонований інвертор як ключовий компонент СЕС ви як мінімум економите на оплаті рахунків РЕМ! А як максимум – отримуєте потужний ДБЖ, що дозволяє пережити планові та позапланові відключення централізованого електропостачання!


Розсилка новин
Задати питання
Зворотній дзвінок